Se tunne, kun asiat loksahtavat paikoilleen…

Tunne on kaikille tuttu. Se tulee usein yllättäen, joskus salpaa mahtavuudessaan hengen, joskus tuo vienon hymynkareen huulille. Se saa kaiken tuntumaan vähän helpommalta, arjen tuntumaan elämältä. Asioiden, isojen tai pienten, loksahtaminen paikoilleen on yksi hienoimmista tunteista, jonka voimme kokea.

Olemme viimeisen puolen vuoden aikana haastatelleet tuhansia ihmisiä juuri tästä tunteesta. Reaktio on aina sama: hymy ja innostus – näitä hetkiä ihmiset jakavat mielellään. Olemme kuulleet koskettavia tarinoita lasten syntymistä ihan arkisiin pieniin onnistumisiin. Nämä hetket pitävät sisällään kaiken: näitä muistelemme vielä, kun muistelun aika tulee. Tänään alamme jakaa näitä tarinoita haastattelusarjassamme “Loksahduksia”. Ensimmäisen videon voit katsoa alta.

This embed is invalid

Kyselymme (Cint 03/15) mukaan suomalaisten suurimmat loksahtamisen tunteet liittyvät ihan arkisiin asioihin: 26% mainitsi työhön liittyvän muiston merkittävimmäksi loksahdukseksi. 10% vastaajista rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyvä tarina oli se tärkein loksahdus. Muita korostuneita asioita oli koulutus, asuminen ja raha-asiat. Näitä tuloksia tulemme avaamaan tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Lisää loksahduksia löydät Taloudessa.fi-blogissamme, Facebookissamme, Youtubessamme ja Instagramissamme. Jaa myös oma loksahduksesi kanssamme tagilla #loksahduksia – lahjoitamme jokaisesta tarinasta lyhentämättömänä 1€ Lastensairaala-hankkeelle!

P.S. Aiheesta kertova lyhytelokuva ”Loksahdus” saa ensi-iltansa pääsiäissunnutaina 5.4. klo 20:20 MTV3-kanavalla ja osoitteessa facebook.com/op.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s