Social Selling, tulevaisuudenko nykypäivää?

Olemme ottaneet ensimmäiset askeleet Social Sellingissä, jota tuomme yhteiseen arkeen eri rooleissa toimivien myynnin ammattilaisten kanssa. Ja ennen kaikkea, asiakkaidemme kanssa!

Tuomme ammattilaisten osaamista ja asiantuntemusta sosiaalisiin verkostoihin hyödyntämällä esim. LinkedInniä, Twitteriä ja taloudessa.fi -blogia. Valmennamme yritysliiketoiminnan osaajia sosiaaliseen kuunteluun ja vuorovaikutukseen suoraan asiakkaiden ja verkostojen kanssa – sinun ja yrityksesi kanssa!

Olemme hakeneet yhteistyöhön sellaisia ammattilaisia, jotka näkevät sosiaalisen median verkostoissa toimimisen yhteistyön paikkana ja profiloituvat oman alueensa ammattilaisiksi. Hyvä yritysliiketoiminnan henkilöbrändi sosiaalisessa mediassa lisää uskottavuutta ja luotettavuutta. Kun asian kanssa on itsekin sinut, sen kanssa on helpompi olla ja elää arjessa. Social Relationship Management korostaa aitoja online-yhteyksiä eri sidosryhmien välillä

Social Selling on tulevaisuuden nykypäivää. Meillä oli kaikki syy hypätä siihen tulevaisuusjunaan kyytiin juuri nyt! Olehan kuulolla, asiantuntijoidemme verkosto kasvaa…

VÄÄRIN! Social Selling on nykypäivää jo nyt! Joko sinä olet hypännyt kyytiin?

Julkaistu kategoriassa Ratkaisuja yrityksille, Talouden ytimessä avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja Mika Jokinen

Mika on vallaton verkottuja ja yritysmarkkinoinnin tekijä OPn Ryhmäohjauksesta. Finanssitoiminta on yli 30 vuoden aikana tullut hänelle OPssa tutuksi. Erityisesti häntä tällä hetkellä innostaa sosiaalinen kuuntelu ja Social Selling. Vapaa-ajallaan Mika johtaa Suomen Vanhempainliittoa ja kotona hänet kuulemma pitää virkeänä teini-ikäiset naiset. Hänen kuullaan usein tapailevan lempisanontaansa: "Järki johtaa päätelmiin, tunne johtaa toimintaan!". Molempia tarvitaan, vaikka kuulemma jommasta kummasta hän saa enemmän kiksejä! Arvaatko kummasta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s