Viiden pisteen vihje

Suomalaisilla pankeilla on vahva peruskunto, joka koostuu hyvästä vakavaraisuudesta ja kannattavuudesta. Ilman niitä pankeille elintärkeää luottamusta on vaikea synnyttää. Luottamus näyttää tuottavan myös parempaa asiakastyytyväisyyttä. Näin ainakin EPSI Ratingin tekemän tutkimuksen mukaan.

Asiakas luottaa pankkiin, jolla on kasvot. OPlla on eri puolella Suomea yli neljäsataa kasvollista konttoria, joiden ovet käyvät tiuhaan. Vaikka konttoreiden määrä on vähentynyt, on OPlla edelleen maan laajin konttoriverkosto.

Asiakkaat arvostavat henkilökohtaisia tapaamisia pankkiasiantuntijoiden kanssa, ja neuvotteluilta myös odotetaan paljon: ratkaisuja ongelmiin ja vastauksia tarpeisiin. Kun monelta rutiiniasiat hoituvat pitkälti verkossa tai mobiilissa, OPn asiantuntijalta toivotaan tukea tulevaisuuden suunnitelmien toteuttamiseen, riskien hallitsemiseen, terveyden vaalimiseen, vaurauden kasvattamiseen, turvallisuuden lisäämiseen ja arjen sujuvoittamiseen.

Oman talouden hallintaan halutaan asiantuntijalta konsulttiapua etenkin elämän suurissa käännekohdissa. Näissä tilanteissa digitaalisuus ei ole korvannut ihmistä.

Omatkin tutkimuksemme osoittavat, että pankilta odotetaan aktiivisempaa yhteydenpitoa, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden tunnistamista, ja parempaa osumatarkkuutta tuote- ja palvelutarjonnassa. Asiakkaat ovat siis selkeästi kertoneet mitä pankiltaan toivovat.

Tyhmää olisi olla ottamatta näistä vinkeistä vaarin. Pallo on nyt meillä – ei kun kohti entistä parempaa asiakaskokemusta!

Merja Auvinen

2 ajatusta artikkelista “Viiden pisteen vihje

  1. Nimetön

    Hyvä Merja! Sinussa riittää virtaa! Esimerkillinen esimies olit minulle! Sinun antamiesi oppien turvin olen pärjännyt mukavasti.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s