16 etukorttia on liikaa

Oletko ikinä laskenut montako etukorttia sinulla on lompakossasi tai pöytälaatikossasi? Viime viikolla minulle tupsahti postissa yksi uusi etukortti lisää ja päätin laskea, montako minulla on jo entuudestaan. Lopputulokseksi tuli 16 jäsen-/etukorttia. Se on mielestäni liikaa.

Arkiviisautta varmaankin olisi kantaa näitä kaikkia mukana ja myös muistaa käyttää niitä. Ongelmani vain on, että nykyinen ”lompakkoni” on kännykän suojus, johon mahtuu vain muutama kortti. Tästä johtuen suurin osa alennuskorteista majaileekin laatikossa kotona ja alennukset tulee kerättyä vain niistä liikkeistä, joissa esimerkiksi ajokortin näyttäminen riittää alennuksen saamiseksi. Tällöinkin alennukset tulee kerättyä lähinnä myyjän aloitteesta, koska en aina ole varma oliko minulla juuri tämän vaate- tai elokuvavuokrausliikkeen kanta-asiakaskortti voimassa kotona.

Digiaika tuo onneksi helpotusta tähänkin asiaan. Omaa etukorttiviidakkoani on helpottanut se, että osa liikkeistä on tuonut etukorttinsa applikaatiomuotoon. Tällöin etukortti kulkee aina puhelimessa mukanani.

Vielä suuremman helpotuksen on tuonut älylompakko Pivo, joka kokoaa eri tahojen kanta-asiakkuusedut samaan sovellukseen. Paitsi, että Pivon avulla saan alennukset kaupoissa viisasti hyödynnettyä, niin se kertoo myös ostoshistoriani kyseisissä kaupoissa. Minut yllätti esimerkiksi se, kuinka usein olin yhden kesäkuukauden aikana käynyt syömässä samassa ravintolassa! Onneksi Pivo pitää kuitenkin jalat maassa, sillä saldotietojen avulla tiedän aina mihin minulla on varaa, ja mihin palveluihin käytän kuussa eniten rahaa.

Pivon hyödyntämisen lisäksi olen vielä liittänyt K-Plussa-ominaisuuden maksukortteihini. K-Plussa-pisteet tulevat näin talteen ilman erillistä etukorttia K-Plussa verkoston kaupoissa. Pivon ja tämän ansiosta on mahdollista, että kännykkätaskussa kulkee 16 kortin sijasta vain muutama kortti.

Haastan myös sinut selättämään korttiviidakon Pivon avulla. Se, jos mikä on arkiviisautta!

Terveisin,
Meri-Tuulia Huurresalo

4 ajatusta artikkelista “16 etukorttia on liikaa

 1. Jarmo Ojajärvi

  Saako Pivoon muitakin kortteja kuin vain K-kaupan Plussan? Jos ei käy K-kaupoissa.

  Vastaa
  1. Klaus Nyman

   Pivoon itseensä ei taida saada Plussa-kanta-asiakasohjelmaa, vaan sen voi yhdistää OP:n tai Nordean Visa/Mastercard -kortteihin. Pivon kanta-asiakasohjelma-applikaatio on ihan näppärä lisä. Vielä kun samaan paikkaan voisi tallentaa kuvina omia kanta-asiakaskortteja, niin saisi keskitettyä kaiken samaan paikkaan.

   Vastaa
   1. Meri-Tuulia Huurresalo Kirjoittaja

    Kiitos Klaus kommentistasi sekä kehitysideastasi! Välitän toiveesi eteenpäin Pivo-tiimille. Terveisin, Meri-Tuulia

  2. Meri-Tuulia Huurresalo Kirjoittaja

   Hei Jarmo! Kiitos kysymyksestäsi. Kuten Klaus ehtikin jo vastata, Pivossa ei ole tällä hetkellä K-plussa kanta-asiakasohjelmaa vaan sen voi liittää meidän maksukortteihimme. Pivo puolestaan kokoaa lukuisten eri kauppojen ja palveluiden tiedot, kanta-asiakkuusedut sekä ostoshistoriasi kyseisissä kaupoissa. Kannattaa pitää silmällä myös kauppojen Pivossa tarjoamia erikoisetuja. Lisää tietoa Pivosta saat http://www.pivolompakko.fi ja seuraamalla Pivoa sosiaalisessa mediassa. Terveisin, Meri-Tuulia

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s