OP Helsinki on yhteinen

Ensi vuonna pääkaupunkiseudullakin on asiakasomisteinen pankki, OP Helsinki. Voisin nyt kertoa, millainen siitä tulee – mutta mieluummin kysyisin sitä Sinulta, hyvä lukija. Tätä pankkia ei rakenneta ylhäältä alas, vaan OP Helsingistä tulee yhdessä asiakkaiden kanssa rakennettu pankki.

Mitä sinä haluat pankilta? Millainen on mielestäsi moderni ja urbaani, vahvasti yhteisöllinen pankki – millainen on Osuuspankki 2.0? Kerro se meille!

Pääkaupunkiseudulla vahva suomalainen, yhteisöllinen perinne on löytänyt kokonaan uusia ilmenemismuotoja. Kaupunkilaiset osallistuvat niin Ravintolapäivään kuin Slush-tapahtumaankin. He perustavat digitaalisia kaupunginosayhteisöjä, joissa jaetaan, myydään ja ostetaan. Yhteisöllisyys on kaupunkilaisuuden ytimessä niin verkossa kuin kaduillakin. Yhteisöllisyys on myös OPn kovaa ydintä. Haluamme, että kaupunkilaiset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla kokevat ylpeästi omistavansa uuden OP Helsingin.

Mielestäni hyvällä pankilla ja hyvällä yhteisöllä on paljon yhteistä. Halu kasvaa ja kehittyä, pysyä liikkeessä eteenpäin. Kun OP Helsinkiä rakennetaan, ei tyydytä muuttamaan pankin nimeä. OP Helsingistä halutaan kehittää asiakaskokemukseltaan pääkaupunkiseudun paras. Haluamme kehittää kokonaan uudenlaisia palveluita päivittäisten raha-asioiden hoitoon, asumiseen, säästämiseen sekä terveyteen ja hyvinvointiin helpottamaan omistaja-asiakkaidemme arkea.

#OPHelsinki2016 syntyy sinun tuellasi. Tehdään siitä moderni asiakasomisteinen pankki, jonka pääkaupunkiseutu ansaitsee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s