Pieni lukijakysely

Hei, meitä kiinnostaa tietää kuka olet ja millaisista blogiartikkeleista pidät! Hienoa, jos ehdit vastata näihin kahteen lyhyeen kysymykseen!

 

 

Vastauksia hyödynnetään blogin kehittämistyössä. Kiitos kun vastasit, ja mukavaa joulun odotusta!

Vastauksesi ei näy muille lukijoille, eikä niiden perusteella pystytä yhdistämään vastaajan henkilöllisyyttä ja pankkia.

Yksi ajatus artikkelista “Pieni lukijakysely

 1. hannumattinen

  Tuli heti idea. Ehkä tulee lisääkin …
  Viikko pari sitten kerrottiin uutisissa siitä, kuinka kansalaisten on haastavaa ymmärtää pätkääkään poliittista keskustelua siltä osin kun se liitty valtion taloudenhoitoon liittyviin päätöksiin. Hän joka ei ole lukenut kansantaloutta harvoin ymmärtää päätösten syy-seuraussuhteita. Ja vaikeita ne ovat poliitikoillekin. Aihe on kokeneellekin todella haastava mutta voisiko finanssitavaratalo ottaa roolia selittää hyvin kansantajuisesti erilaisia ajattelumalleja – argumentoinnin taustoja. Itse usein mietin puolesta-vastaan tai ”mitä siitä seuraa” -ajattelua kansantalouden resurssien ohjauksessa – liittyen esim. valtion säästöpäätöksiin, tai vaikkapa ajankohtaiseen aiheeseen investoinneista ekologisiin energiamuotoihin tai panostuksessa start upeihin.
  Minulla on aavistus, että tuo valikko ei ole läheskään kattava siitä, mitä finanssitavaratalosta voisi blogata, pitää pohtia.
  Tämä tuli vielä mieleen: minua kiinnostaa selkeä, helppo analyysi siitä, millaiset yritykset Suomessa menestyvät. Aikuiset nuoret poikani miettivät uranvalintaa, koulutuksen teemoja. Myös visiot siitä, millä toimialoilla on Suomen tulevaisuus, voisi …

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s